vind

VIN-

Smagning

for 2

lørdag den 4 juni

Tilmeld dig konkurrencen

VINderne bliver udtrukket

 i kassen hos elliotts

For at deltage i konkurrenceN, skal du tilmelde dig her. vinderne bliver udtrukket blandt elliotts kunder, 
SOM er tilmeldt konkurrencen

lørdag den 4. juni kl 17.00

i Nordhavn
du kan vinde en hyggelig aften med din mand, kone eller ven, Det er nemlig to pladser man vinder. 
der er 10 vindere 
Og de bliver udtrukket i kassen hos elliotts

Få en hyggelig oplevelse, 

at glæde dig til.

Vinsmagningen

  

Vi mødes på det smukke nordisk design showroom EDDA Studio, beliggende i det hyggelige, up-and-coming område “Århusgadekvarteret” i Nordhavn, København. 

Efter et lækkert indbydende glas bobler sidder vi ved et skønt plankebord fra Thors Design, smukt udført i Azobétræ bjærget fra danske havne.

Temaet er "Smagen af det nye Spanien". Spanien er i rivende udvikling og er et af verdens mest spændende vinlande lige nu. Kom med til vinsmagning og oplev de mange nye tendenser!  

Der vi blive serveret lidt snacks til i form af ost, pølse, oliven og friskt brød.

  

Adressen er Århusgade 131, 2150 Nordhavn 

Det tager 2 timer 

SMAGEN AF

DET NYE 

SPANIEN

OM natalie noryd

  

The Great Wine Experience er skabt af sommelier og vinelsker Natalie Noryd. Hendes primære mål er, at dele sin passion for vin og at inspirere andre til at opleve vinens pirrende univers.

Under kyndig vejledning af Natalie, tager de udsøgte vinsmagninger os med på en udforskning gennem vinens vidunderlige verden. Vinene er altid i topklasse, håndplukket fra små vingårde, hvor håndværket og kvaliteten er i højsædet. En vinsmagning med Natalie er altid en sanselig, sjov og informativ rejse, hvor gæsterne nyder god vin, mens de udvider deres viden om det uendelige vinunivers.

The Great Wine Experience er for nylig flyttet ind i det nyåbnede nordisk design showroom EDDA Studio, i Århusgadekvarteret i Nordhavn. Her har de åbnet en vinbutik og vinbar hvor de præsenterer et spændende udvalg af økologiske, biodynamiske og bæredygtige vine, direkte importeret fra små til mellemstore familieejede vingårde.

DER ER 

10 VINDERE ! 

SÅ DER ER GODE CHANCER ;) 

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG

Elliotts udstiller konkurrence
Built with